Fortrolighedspolitik

Du kan altid føle dig sikker, når du handler hos os. Vi arbejder med førende udbydere af betalingssystemer til e-handel og behandler alle personlige oplysninger fortroligt.

Betalingssikkerhed
Vi bruger Klarna  som betalingsmetode.
Vi bruger Klarna som leverandør af vores checkout. Det betyder, at vi muligvis overfører dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når et checkout er indlæst, for at Klarna kan administrere dit køb. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

 

Dine personlige oplysninger
Vi videregiver aldrig dine personlige oplysninger til tredjeparter (medmindre det kræves i forbindelse med dit køb). Samtidig accepterer du, at vi gemmer og bruger dine personlige oplysninger, så vi kan behandle din ordre. Vi dokumenterer også bestemt kommunikation, vi har med dig via telefon eller e-mail, for at give dig den bedste service og følge op på dine sager.

I henhold til persondataloven (PUL) har du ret til at modtage de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du anmode om, at de rettes eller slettes. Kontakt i så fald kundeservice, så ordner vi det.

Indkøbskurv
0
    0
    Din vogn
    Din vogn er tomTilbage til Shop