Returnering

Hvis du har et problem med din ordre, hjælper vi dig gerne med at udskifte den med en ny. Send os en e-mail på info@handlanu.dk for eventuelle anmodninger om udveksling, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Hvis produktet er beskadiget, defekt og ikke fungerer korrekt, bedes du venligst sende os en e-mail hurtigst muligt. Vi hjælper dig med returnering af det beskadigede produkt og gratis forsendelse af det nye produkt.

Returnering

Vores returpolitik varer 14 dage efter levering. Hvis der er gået 14 dage, siden du modtog din ordre, kan vi desværre ikke acceptere din retur, tilbyde dig en refusion eller bytte.
For at være berettiget til en retur skal din vare returneres til os ubrugt og i samme stand som du modtog den. Det skal også være i originalemballagen. Du skal bære omkostningerne ved envejs returforsendelse.

Ved fortrydelsesordrer skal returfragt betales af kunden og returadressen skal være den samme som hvor pakken kommer fra. Vi har leverandører fra forskellige dele af Europa, så pakken skal returneres til samme adresse, hvor pakken kommer fra. I henhold til returpolitikken skal produktet returneres i en stand, så det kan sælges igen. Hvis produktet ikke er i stand til at sælge igen, vil tilbagebetaling ikke blive godkendt.

I Danmark har du to års juridisk garanti, hvis du har købt et produkt, der viser sig at have en fejl.

Tilbagebetale

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning. Om du är godkänd kommer din återbetalning att behandlas och du kommer att få betalningen.

Forsinkede eller manglende refusioner

Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, skal du først kontrollere din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion officielt offentliggøres. Der er ofte en kort behandlingstid, før en refusion offentliggøres.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på info@handlanu.dk

Indkøbskurv
0
    0
    Din vogn
    Din vogn er tomTilbage til Shop